Hannah fan ’e Simmerdyk

SOLGT !!

Født: 15.04.2002 
Reg: 200218630

Kåringsstatus: Stb.
2.pr. i 2002
3.pr. i 2003
Gået IBOP i 2007
Optaget i stambog i 2008

F: Fetse 349 Sport
M: Famke fan 'e Wigéri - Stb
MF: Peke 268 Sport

Højde: 160 cm  

Jeg har været den heldige ejer af Hannah igennem de sidste 10 år. Hun er en fantastisk dejlig og smuk frieserhoppe med et super godt og kærligt sind, som har kunne bruges til det hele, om det er dressur, skovtur, hygge eller avl.

Hannah er en selvgående vågen hest, som har kunne rides alle vegne - været med til show, kurser osv. Hun har altid passet på mig og aldrig tabt mig. Hun er velopdragen, kærlig og nem at håndtere - gør alt, hvad du beder hende om og har ingen nykker (dog glad for mad og bryder sig ikke om blæsevejr). Går lige i trailer og står pænt under kørsel.

Er igennem det sidste år blevet redet 4-5 dage om ugen af varierende art, har samtidig  gået på døgnfold de sidste mange mdr., så er blevet lidt rundere i formen.

Sund og rask hest, som altid er blevet passet med alt.

Sælges til skovtur, hyggedressur, og evt. avlshest. Fået føl hos mig, nem at ifole og har været en fantastisk mor, også for andre ungdyr. Rolig på fold og i stald, opsøger ikke ballade, lav i hierarkiet, hviler dog i sig selv.

Sælges kun hvis den rigtig nye ejer/hjem kan findes - ønsker et stabilt, blivende, kærligt hjem, hvor hestevelfærd er i højsæde, og hvor hun kan indgå i en lille tryg flok.

Ingen udlån!
Står opstaldet på stort ridecenter, hvor der er skov, ridehus, baner, så der er rig mulighed for at lære hende at kende og finde ud af, om det er det rigtig match.