Lealkje fan 'Bosksicht'

SOLGT!!

Født: 30/3-2003
Reg: 200303275

Kåringsstatus: Stb.

F: Jelke 367
M: Wikje fan 'Bosksicht' - Ster
MF: Krist 358

Højde: 162 cm (iflg KFPS)

Lealkje er en smuk frieser på 17 år - hun måler 166 cm og har en lang kraftig hale og man. 

Hun er en hest der altid forsøger at forstå sin rytter - hun skal rides med små signaler og let sæde. Hun kan være bestemt, og forstår hun ikke signalerne, kan man tydeligt mærke det. Hun har aldrig fejlet noget og går uden sko. Boots følger med, hvis der skal rides på asfalt.

Lealkje har fået to smukke føl og er en god mor. 

Lealkje er trænet en del fra jorden, lydighedstræning, basis signaler, tillidsøvelser, agility og show-prægede øvelser. 

Lealkje er en fantastisk turhest - kan rides ud selv, men er mest afslappet, hvis hun rider med andre heste. Trafikvant og tager de fleste udfordringer med ro - grise er dog livsfarlige

Hun står pænt på staldgangen, vask, smed og i trailer. 

Klassisk dressur har ikke haft min store interesse, og derfor mangler Lealkje bla øvelse i galop. Lealkje har gået i løsdrift med andre heste og har være en rolig førehoppe. Kan sagtens tåle at gå nogen tid uden at blive redet. Jeg ønsker et hjem med hestevelfærd i focus, masser af fold tid og en rolig rytter der ikke presser hesten til noget den ikke er fysisk og psykisk klar til. 

Skøn selvskabs pony hoppe på 17 kan følge med i købet. Ponyen er en fantastisk børnepony. Den har desværre haft en sceneskade for et år siden, og kan kun rides ganske let. Der gives ingen garanti for ponyen, og derfor er hun meget billig.