Shanika van de Geerke

SOLGT!!
 
Født: 22.05.2005
 
Reg: 200503232
 
Kåringsstatus: V.B.
3.pr. som føl
 
F: Feitse 293 Pref
M: Tetscke Van `De Meer` - Ster
MF: Brandus 345 Sport Pref
Stam: 054
 
Højde:  ca. 165 cm.
 
Fantastisk frieserhoppe med et vidunderligt sind sælges.
 
Shanika van de Geerke er sort som natten, ædel og velgående med masser af hår.
Af sind er hun høflig, altid positiv, en rigtig pleaser og meget kærlig. Opmærksom, men fornuftig og nervefast. Hun er et rigtig nussehoved og elsker at blive håndteret.
 
Hun er lærenem og meget nem i al omgang, også smed og dyrlæge. Hun er passet med tænder, hove, ormekur og vaccine. Helbredet er i top, hun er aldrig syg og har stærke ben/hove.
 
Købte hende som plag med et ønske om at ride show og klassisk dressur, men har desværre aldrig kunnet finde tiden til rigtig at komme igang med hende. I stedet har hun hygget sig i løsdriften hjemme hos os. Hun er altid blevet passet godt på og har ingen dårlige oplevelser i bagagen.
 
Men for godt to måneder siden åbnede der sig en mulighed for at tilride hende, og det har siden gået over al forventning. Også her er hun nem i omgang og virkelig cool. Hun er tillidsfuld, stoler på sine mennesker og følger dem villigt - hun vil så gerne gøre sit bedste og kunne aldrig drømme om at lave ballade. Store maskiner generer hende ikke og hele sit liv har hun stået på en fold lige ud til en trafikeret vej. Køer er hun vant til, og fjorden skræmmer hende heller ikke. Har intet sagt til hverken sadel og rytter og hun står så flot ved op- og afstigning (er trænet fra begge sider). Hun har også prøvet at være på skovtur, hvor hun gerne gik forrest og udviste både fornuft, mod, energi og begejstring.
På trods af sin modne alder er hun i super flot form og lige til at gå igang med.
 
I forbindelse med tilridningen har hun oplevet både at blive klippet på kroppen og fået dækken på. Ej heller det reagerer hun på. Hun går lige op i trailer og står pænt under kørsel. Hun er vant til store hunde og børn, der løber omkring hende og i ridehallen er hun cool både alene og sammen med andre heste. Hun fungere fint i både lille og stor flok. Hun trækker sig hellere end at forsvare sig. Hun er social og bare en rigtig god og omsorgsfuld ven.
Tåler alt foder, græs, wrap og hø - og så elsker hun bananer. 
 
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere. Det er vigtigt, at hun sælges til et blivende hjem. Hun er den perfekte konehest både til klassiske dressur øvelser på hobbyplan og til skønne ture i skoven. Selv om hun er cool og tager alt i stiv arm, er der stadig en del for hende at lære.
Hun fremvises gerne i ridehal, både med og uden rytter. 
 
Video kan mailes. 
Kun seriøse henvendelser.