Cicci af Sortemosegaard

RESERVERET!

Født: 7/3-2016
Reg: 201600324

Kåringsstatus: VB
Har ej været stillet til kåring

F: Wimer 461 Sport
M: Aaltje Jantina - 1.pr. Ster
MF: Tietse 428 Sport

Højde: 162-165 cm (ej målt) 

 

Glad og energisk 5 års hoppe sælges til erfaren rytter med lyst og evner til at uddanne en unghest.

Cicci blev købt med intentionen om at skulle rides alene på skovture, men det er hun desværre ikke klar til, og da jeg ikke har de fornødne ressourcer og faciliteter til grundarbejdet, er det bedst for hende at komme videre til én, der har.

Hun er tilredet af tidligere ejer, hvor hun primært er redet i ridehus og på bane, men hun har også har prøvet at være med på tur sammen med andre heste. Hun er redet i ca. 1 år, men kun ganske få gange siden juni i år. Bemærk: Hun kan ikke fremvises under rytter, men der kan etableres kontakt til tidligere ejer, hvis ønsket.

Cicci vil gerne lave jordarbejde – og vil faktisk gøre nærmest alt for en godbid. Hun vænner sig let til eksempelvis plastik omkring/på kroppen, larmende dunke omkring ben osv., men bliver let forskrækket af naturen, når man er på tur. Hun går fint i trailer. Hun opfører sig godt i stald, så længe der er andre heste i stalden. Alene er hun ængstelig.

Cicci går pt. i løsdrift hele døgnet og trives rigtig godt med det. Hun er passet med smed, ormekur, vaccinationer og tænder. Hun er sund og rask. Der forefindes handelsundersøgelse fra juni 2021 med anmærkninger omkring tænder (er fikset), manglende huld (er fikset) og lidt for åben vagina. Sidstnævnte giver anledning til klausul i sundhedsforsikring omkring hvinskhed, hvilket hun dog ikke har vist nogen tegn på - hverken hos tidligere ejer eller hos mig.
Hun har masser af hår og flotte høje benløft. Cicci er sød og rar, men keder sig lidt hos mig og bliver derfor ind  imellem lidt kåd.

Den nye ejer skal have intention om daglig træning på bane eller i ridehus og være en forholdsvis tydelig leder. Det vægtes desuden, at der er masser er foldtid. Jeg har ikke travlt med at sælge, og det er meget vigtigt for mig, at hun kommer det rigtige sted hen.