Bouke S

Født: 11.05.2016
Reg: 201603064

Kåringsstatus: 2.pr som føl
Ikke stillet som voksen

F: Tsjalle 454 Sport-Elite Pref
M: Tea Nanka J - Ster
MF: Ulbert 390 Sport

Højde: ca. 160 cm

 

Efter mange overvejelser har jeg valgt at sætte min dejlige frieser til salg - i daglig tale ”Bob”. Han sælges, da han ikke duer til at være selskabshest, men vil fungere godt som skovturshest. En blanding af tid og økonomi gør, at jeg ikke kan tilbyde ham meget andet end et par ture i ny og næ, som det ser ud lige nu. 

I sommeren 2021 fik han konstateret begyndende forandringer i venstre kodeled på forbenet og samme i venstre bagknæ. Han er blevet behandlet for dette og har været igennem genoptræning - dog holder han ikke til almindelig baneridning. Bob fungere fint som skovturs hest, hvor han rides i alle tre gangarter uden at være påvirket.
Bob kan rides ud med og uden andre heste og er ligeglad med tung trafik. Jeg kan dog ikke sige, hvordan han vil reagere med en usikker rytter. Han kan godt kigge lidt på ting, men er altid til at få overtalt. Han er nem at stoppe og styre. Han er tilredet og redet ud fra en blanding af BBH principper og traditionelt dressur. Kan styres nemt med stemme og sæde.

Bob knytter sig meget til sit menneske og elsker at blive nusset og striglet. Jeg har gået i lange liner med ham, hvilket han også er god til, så hvis man har mod på det, kunne han også være et muligt køreemne. Bob har nogen fine behagelige gangarter, hvor der har været mere fokus på at få løftet ryggen end de store ben løft. Han passer meget på sin rytter, og er der noget, han ikke vil, eller der er noget, der trykker, stopper han op i stedet for at reagere voldsomt.

Bob er trænet en del for jorden, og vil også egne sig til jordarbejde og agility. 

Bob sælges til en, der har tid til at nusse og ride ture med ham en gang i mellem, men hvor ridning ikke er alt. Når først han har knyttet sig til en, kan man få ham til hvad som helst. Han kræver en rytter, som rider mest for sæde og ben, og som kan vise ham vejen, da han stadigvæk er ung. 

 

Sælges som skovturshest!
Sælges udelukkende til et godt og blivende hjem. 

 

Pris: 30.000 kr

Kontakt: Helena Hjortshøj
Tlf: 30 30 42 40
Mail: helenahjortshoej@gmail

Postnummer: 8620 Kjellerup