Zigurd af Karmark

Født: 03.05.2007
Reg: 200705051

Kåringsstatus: RB med 3. pr.
2007: 3.pr. som føl
2010: 3.pr.
2011: 3.pr.

F: Tsjerk 328 Sport Pref
M: Dorthea af Karmark - 2.pr Ster
MF: Jakob 302 Sport

Højde: 168 cm
163 cm til kåring som 4års.

 

Zigurd er en gudesmuk storrammet Frieser.

Det er med blødende hjerte, at jeg af personlige årsager sælger min bedste ven igennem 5,5 år.

Zigurd har en enorm rolig udstråling, som har en smittende effekt på omgivelserne. Han er en rolig og særdeles afbalanceret hest, som knytter sig meget til sin ejer.
Zigurd er en enmandshest, som har behov for vejledning fra ryggen og dermed også behov for at få vist vejen. Zigurd har derfor behov for en ejer og rytter, som er rutineret. Kan man det, vil man også få en helt igennem fantastisk hest.

Zigurd må betragtes, som en luksus skovturhest, da det uden tvivl er det som han trives bedst i. Han har dog også været redet i dressur på bane. Zigurd kan rides ud alene og sammen med andre, han kan også stå alene på fold, hvis andre er ude og ride.

Zigurd har hos mig stået i løsdrift, og trives rigtig godt med det. Han er nøjsom og kan grundet astma ikke tåle halm og hø. Men trives på alt andet strøelse og wrap. Hans astma er under kontrol, og han får ikke medicin herfor.

Zigurd er passet med smed, vaccination og tænder. Han går med 4 sko og kan ikke gå uden. Han har senest fået ordnet tænder og fået vaccine i maj 2022. Han har for nyligt haft smed. Zigurd er udtaget af konsum.
Zigurd er ikke redet kontinuerligt på det seneste, og man skal derfor påberegne at skulle ride ham roligt op igen. Selvom Zigurd har hovskæg, har han aldrig haft muk eller lign. 

Zigurd sælges ikke til hvem som helst, og jeg forbeholder mig retten til kun at sælge til det rette hjem.
Udstyr kan købes for merpris.

 

Pris: 50.000 kr

Kontakt: Charlotte Lykke
Tlf: 29 82 70 71 
Mail: charlotteeliselykke@gmail.com

Postnummer: 5270 Odense