Carmen O.

Født: 19.05.2008
Reg nr: 200803518

Kåringsstatus: Kroon
2018: 1.pr Ster
2012: 1.pr Ster
2011: 1.pr Ster
2008 som føl: 1.pr

F: Jerke 434 Sport
M: Hannly O. - 2.pr Ster
MF: Sape 381 Sport

I 2018 fik hun 1.pr og blev inviteret til Central-kåring i Holland, men vi valgte at stille hende samme dag, og så blev hun Kroon på dagen og tog også titlen som Reserve-Champion.
Hun blev redet til en ibob på 80.

Hun kan alle øvelser til LA6 for meningen var, at hun skulle rides frem til et sportsprædikat, men da hun stressede for meget på opvarmningsbanen hver gang, når der var flere heste, så kunne hun ikke koncentrere sig.

Carmen er en rigtig smuk og dejlig hest. Bestemt ikke doven - vil gerne arbejde og svær at gøre træt - har meget energi.
Kan læsses selv og rides på tur alene.
Har gået i lange liner, og vi tror, at hun har været for vogn engang. Da Henrik Høper prøvede hende en gang til en undervisningstime i lange liner med alt seletøj på, mente han, at hun har været kørt før, men dette vides ikke med sikkerhed. Hun går også helt oppe i enden af hestevogne, når vi er på tur.

Carmen har fået 3 føl - den sidste hos os en hingst, som i sommers blev kåret Ster.
Vi har ikke kunne få hende i fol igen, så nu har vi opgivet det, og derfor sælges hun som ridehest, men kun til rytter, som har erfaring med Frieser-racen og har potentiale til at ride de høje klasser i dressur.

Vi forbeholder os retten til at bestemme, hvem vi sælger til.

Del siden